De ondernemende binnenstad

Heeft u vragen die met uw bedrijf in de binnenstad te maken hebben? Wilt u als ondernemer zorgen voor een nog veiligere en mooiere binnenstad? Heeft u suggesties voor bijvoorbeeld activiteiten of evenementen? Of zoekt u een locatie voor uw bestuursvergadering of bijeenkomst?

Het zijn allemaal vragen die Bureau Binnenstad samen met ondernemers in de Stuurgroep Versterken Ondernemersstructuur heeft onderzocht. De uitkomst is duidelijk; ondernemers willen één aanspreekpunt waar alles samenkomt.

Dit houdt in dat er behoefte is aan één plek waar alles te vinden is en waar ondernemers ook gebruik van kunnen maken. Dat de organisaties die met ondernemen in de binnenstad te maken hebben daar te vinden zijn. Bijvoorbeeld dat de gemeente een aanspreekpunt heeft voor vergunningen of het Haags Retailpunt vragen over de BIZ kan beantwoorden. Dat we integraal samenwerken aan een onderscheidend winkelgebied met een mix van branches (cultuur, vastgoed, etc). Maar ook dat een ondernemersvereniging de vergaderruimte kan gebruiken. Door deze aanpak zetten ondernemers de binnenstad op de kaart als één van de meest aantrekkelijke binnensteden in Nederland waar mensen willen winkelen, ondernemen, werken, wonen en recreëren. Daarom heeft Bureau Binnenstad de aanpak van één aanspreekpunt opgenomen in het jaarplan 2019.

 ‘Ik streef naar één punt waar alle ondernemers uit de binnenstad terecht kunnen met hun vragen. Eén plek is waar alles samenkomt; ondernemers, organisaties en gemeente. Ik weet dat dat niet van de ene op de andere dag geregeld is, maar ik werk graag mee aan de realisatie hiervan. En we zijn al op de goede weg!’ Peter Streng – voorzitter BIZ City Center Den Haag

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media