'Van proberen kun je leren!'

7 september

'Van proberen kun je leren!'


Beste werkgever,

Bereikbaar Haaglanden organiseert via haar actiewebsite Ga3.0 diverse acties, waaronder de ov-actie Probeer het eens!

Via deze actie kunnen automobilisten kosteloos een probeerpas krijgen, zodat zij het ov kunnen ervaren. Naast de pas met reistegoed krijgt de deelnemer een individueel reisadvies en is er een helpdesk beschikbaar. Tevens is het mogelijk een toolkit te bestellen met communicatiemiddelen om uw werknemers te stimuleren deel te nemen aan de actie en om hen te ondersteunen tijdens de probeertijd. Dit alles onder het motto dat door iets nieuws uit te proberen je jezelf blijft ontwikkelen.

Na één maand de probeerpas gebruikt te hebben (totaal maximaal twee maanden als de gebruiker enthousiast is) kijken ze samen met u tijdens de 2e maand hoe zij, binnen de beschikbare middelen en uw mobiliteitsbeleid, ervoor kunnen zorgen dat de enthousiaste werknemers met het ov blijven reizen.

Bereikbaar Haaglanden
Bereikbaar Haaglanden is een non-profit projectorganisatie die al 10 jaar succesvol werkt aan het behoud van bereikbaarheid voor de regio. Wellicht heeft u al eens contact gehad met een van hun Mobiliteitsmakelaars, Astrid Homan, Jan Breugem of Michel Oldenburg.

Hun opdrachtgevers zijn de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, VNO-NCW West, EVO-Fenedex, TLN en stichting Duurzaam Den Haag. Met een community van bijna 90 ondernemingen (convenantpartners), 15 ondernemersverenigingen en 10 actief betrokken wethouders verkeer & vervoer zetten we acties op en boeken we resultaten. Zij laten samen zien dat het anders kan, dat de file heel vaak te vermijden is en dat daarmee veel winst is te behalen.

Eerste werkgevers hebben zich aangemeld voor de ov-actie!
Inmiddels hebben de eerste werkgevers zich al gemeld voor de ov-actie. Zij gaan met een deel van hun werknemers binnenkort aan de slag. Ook u krijgt de kans om samen met uw werknemers aan te haken! Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal passen beschikbaar.

Doet u ook mee met de ov-actie?
Indien u interesse heeft, dan horen zij dit graag op korte termijn maar in ieder geval voor 1 oktober! Stuur een reply op deze e-mail of neem direct contact op met hun projectleider Rob Soeters via ov@bereikbaarhaaglanden.nl.

Meer informatie
www.bereikbaarhaaglanden.nl 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media