Spelregels horeca tijdens Life I Live Festival

5 april

Spelregels horeca tijdens Life I Live Festival

The Life I Live Festival is het unieke gratis popfestival dat dit jaar haar 6-jarige bestaan viert op dinsdagavond 26 april aanstaande met de binnenstad van Den Haag als decor. Een festival waar de sfeer fijn en de kwaliteit hoog is, een luilekkerland voor muziekliefhebbers uit alle windstreken. Een kleurrijk festival ook, waarbij elk van de buitenpodia een eigen muzikaal kenteken draagt, lokaal talent gewoon wordt geprogrammeerd tussen de bekendere nationale en internationale acts en ook de horeca een warm heenkomen biedt aan de bezoekers van de binnenstad.
Lees hier meer de programmering en informatie over het fesival.

Werkwijze Horeca
De werkwijze is eenvoudig en conform afgelopen jaren. De horeca kan binnen de eigen exploitatievergunning de vruchten plukken van het festival. Om de avond voorspoedig en veilig te laten verlopen is het van belang dat iedereen zich aan een aantal spelregels houdt. Bij het niet voldoen aan deze spelregels kan er handhavend worden opgetreden. Voor de spelregels kijkt u op www.denhaag.nl.

Tot slot, op 1 januari 2014 heeft er een wijziging plaatsgevonden in de Drank- en Horecawet. In artikel 45 is bepaald dat jongeren onder de 18 jaar strafbaar zijn als zij op een opnebare plaats alcohol bij zich hebben of voor consumptie gereed hebben (aangebroken of in gesloten verpakking). Het is aan de ondernemer om hier gepaste maatregelen voor te treffen zodat aan jongerenonder de 18 jaar geen alcohol wordt verstrekt.  

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media