Luxury Retail Tour

28 november

Luxury Retail Tour

ROC Mondriaan – School voor Retail op toer!

De Luxury Retail Tour is een initiatief van de School voor Retail van ROC Mondriaan, Bureau Binnenstad Den Haag en Haags Retailpunt met als doel de retail-talenten van de school nader kennis te laten maken met de luxury retail van Den Haag. Er is een meerdaags programma opgezet waarmee de studenten de high end retail in hun stad van alle kanten ervaren.
Op donderdag 28 november hebben de ROC Mondriaan studenten kennis gemaakt met luxe winkelen en de wereld van de daaraan gekoppelde doelgroepen. Na een ontvangst bij de Bijenkorf werden de studenten meegenomen op een toer langs toonaangevende winkellocaties in de binnenstad. Er werd een bezoek gebracht aan de winkel van Omar Munie aan het Noordeinde. Omar, zelf oud-student van ROC Mondriaan, vertelde een inspirerend verhaal over zijn eigen ontwikkeling tot top-ontwerper. De toer werd vervolgd naar Galerie Den Haag waar Coen van den Oever uitlegde hoe hij met verschillende concepten steeds andere doelgroepen aanspreekt. Daarna werden SuitSupply en het befaamde Hotel des Indes bezocht.
De lunch werd gebruikt in de Brasserie van het Mauritshuis waarna de ochtend werd afgesloten met een bezoek aan het Mauritshuis. In januari 2020 zal de vervolgsessie georganiseerd worden waarin de studenten op basis van interesse of affiniteit gekoppeld worden aan luxury retailers. Vanuit deze contacten gaan de studenten reflecteren op hun eigen doelen en ambities voor de toekomst.

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media