Kennissessie: Fiets

25 september

Kennissessie: Fiets

In korte tijd helemaal bijgepraat worden over fiets, fiscus, werkkostenregeling, bijtelling en bakfiets? Dat kan tijdens de Kennissessie Fiets. MKB Den Haag en Bereikbaar Haaglanden nodigen u uit voor deze kennis- en netwerkbijeenkomst op 13 oktober a.s.

Voor werkgevers zijn er veel goede redenen om medewerkers te stimuleren vaker de fiets of e-bike naar het werk te pakken: voor het milieu, de kosten, de parkeerruimte en natuurlijk voor de gezondheid. Hetzelfde geldt voor de cargobike als alternatief voor de bestelbus. Maar hoe krijg je je werknemers zover dat zij vaker de fiets pakken? Wat kun je allemaal met een cargobike vervoeren? Wat mag er fiscaal allemaal op het gebied van fiets?

We organiseren deze fietssessie in het kader van de Fietsweek van de gemeente Den Haag. De Du Nord Fiets Academy is goed bereikbaar met de fiets. Bezoekers die met de fiets komen, kunnen hun fiets gratis laten nakijken door de mobiele fietsenmakers van Du Nord.

Graag tot 13 oktober!

Volledige programma Klik hier

Ook te volgen op twitter: @mobmakhaagland
en op www.bereikbaarhaaglanden.nl

Bereikbaar Haaglanden is een publiek-private samenwerking van VNO-NCW West, Metropoolregio Rotterdam Den Haag, TLN, EVO-Fenedex en stichting Duurzaam Den Haag.

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media