Kennisessie: Duurzaam Presteren

16 oktober

Kennisessie: Duurzaam Presteren


Datum: Maandag 30 oktober 2017
Tijdstip: 17.30 - 21.00 uur
Locatie: Lange Voorhout 19, 2514 EB Den Haag


Hoge (beleefde) werkdruk, stress op de werkvloer, de prestaties blijven achter bij de geplande prestaties, onvoldoende medewerkers nemen de eigen verantwoordelijkheid, deadlines worden niet gehaald en de samenwerkering laat te wensen over…. Knelpunten die we allemaal wel (her)kennen. Komen ze bij jou ook voor in je bedrijf?

Dagelijks wordt gesproken en geschreven over burn-out. Minder bekend is dat de individuele burn-out en de beleving van medewerkers besmettelijk is. Het gevolg? Ongemerkt kan een team bewegen naar een teamburn-out. Een situatie waarbij sprake is van een uitputtingsslag, het ontbreken van energie en een werkomgeving waarin medewerkers minder betrokkenheid hebben bij het bedrijf. In veel bedrijven wordt meer en meer in teams gewerkt. Een (dreigende) teamburn-out kan dan ook funest zijn voor de continuïteit, de kwaliteit van het werk, de klantgerichtheid en een stapje verder, de winst in klinkende euro’s!

Couleur-Locale heeft als focus ‘het aanpakken en voorkomen van teamburn-outs’. Bevlogenheid is de perfecte oplossing tegen een teamburn-out. Het team bruist van de energie, mensen gaan op in het werk en de betrokkenheid is sterk. Energie is (aantoonbaar) de sleutel naar succes. Couleur-Locale gebruikt de meetbaarheid en beïnvloedbaarheid van menselijke energie om bedrijven te laten beschikken over vitale medewerkers die hun verantwoordelijkheid nemen om krachtig samen te werken, zich te ontwikkelen en de hoogst mogelijke resultaten nastreven.

In de kennissessie die wordt aangeboden, kan jij proeven aan de Spectrum Energiemeting® en ervaar je vanuit een businesscase wat de kansen zijn van deze jarenlang toegepaste methode. Een kans voor jouw bedrijf?

De kennissessie wordt verzorgd door Bert Arons en Ingeborg van der Kerk.

Klik hier om aan te melden!
 
Graag tot 30 oktober!

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media