Hudson’s Bay vestigt zich in Den Haag

11 juli

Hudson’s Bay vestigt zich in Den Haag

Hudson’s Bay Company heeft zeven nieuwe langlopende huurcontracten afgesloten in ons land. Het warenhuisconcern komt daarmee uit op elf vestigingen, waarvan de eerste warenhuizen in het derde kwartaal van volgend jaar geopend moeten worden.

De Canadese retailer tekende eerder al huurcontracten in Amsterdam (twee), Breda en Tilburg. Daar komen Amersfoort, Den Bosch, Den Haag, Enschede, Haarlem, Leiden en Zwolle nu bij. Al die panden worden gevuld met de formule Hudson’s Bay, zo laat het concern maandag weten.

De zeven nieuwe locaties zijn stuk voor stuk vrijgekomen na het faillissement van V&D. In Den Haag wordt Hudson’s Bay één van de vijf nieuwe huurders, die het pand zullen verdelen. De warenhuisketen is met 18.500 vierkante meter de grootste huurder.

Hudson’s Bay wil de komende twee jaar tot twintig nieuwe warenhuizen in ons land openen. “We kijken er naar uit om binnenkort nog meer winkels aan te kondigen, omdat we doorgaan met het zeker stellen van nieuwe locaties”, aldus topman Richard Baker.

De retailer laat verder weten goede voortgang te boeken met het vormen van het management. Er is volgens ceo Jerry Storch een aantal 'zeer ervaren Nederlandse executives' aangenomen voor senior management posities.

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media