Urban Trail

22 juni

Urban Trail

Op zondag 3 juli vindt de allereerste NN Den Haag Urban Trail plaats. Bij het concept van de Urban Trail draait het om de unieke ervaring van het lopen op een stedelijke parcours. Er ligt een parcours dat de lopers leidt langs, of zelfs door, unieke stedelijke locaties, gebouwen en monumenten. Een ontdekkingstocht van sportiviteit, cultuur en architectuur. 

Parcours
Het parcours is ongeveer 10 km door de binnenstad van Den Haag. De start- en finishlocatie is op het Spuiplein. Er wordt gestart op de Kalvermarkt en via de finish over de Turfmarkt komen de lopers weer uit op het Spuiplein. In totaal zijn er maar liefst 16 highlights op het parcours waar langs of zelfs doorheen wordt gelopen. De meest bijzondere zijn: Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Café de Boterwaag, De Paleistuin, Q-Park Grote Markt en winkelcentrum De Passage. Hier staat de hele lijst.

Verkeersmaatregelen voor veilig verloop
Voor een veilig en ordelijk verloop zijn verkeersmaatregelen (zoals het afsluiten van straten en parkeerverboden) nodig. Deze maatregelen zijn afgestemd met politie en gemeente. Binnenkort worden de bereikbaarheid en de verkeersmaatregelen via de website gecommuniceerd.

Programma zondag 3 juli
08.00 - 10.30 uur Ophalen startnummers   
09.30 uur Startwave 1
09.50 uur Startwave 2
10.10 uur Startwave 3
10.30 uur Startwave 4
10.50 uur Startwave 5
10.00 uur Aanvang ontbijt
13.00 uur +/- Finish laatste loper en einde evenement

Landelijke tour
De NN Den Haag Urban Trail is onderdeel van de landelijke Urban Trail® Series. Na de primeur in Groningen (zondag 3 april) worden de Urban Trails georganiseerd in Den Haag (3 juli), Rotterdam (17 juli), Hengelo (oktober) en Amsterdam (november).

Website         www.urbantrail-denhaag.nl
Facebook      www.facebook.com/DenHaagUrbanTrail
Twitter          www.twitter.com/UrbanTrailDH  

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media