Proficiat Hop & Stork!

13 juni

Proficiat Hop & Stork!

Den Haag had twee jaar geleden de primeur, maar vanaf 1 juli 2016 is Hop & Stork ook te bezoeken in de Domstad. Op nog geen 200 meter afstand van de Dom kun je je zeer binnenkort ook laten verwennen met chocolade, koffie, patisserie en ijs in de zomermaanden. 

HOP & STORK
Bij Hop & Stork draait alles om ruiken, zien en proeven. Gasten verwennen en verrassen is het credo. Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door de zoete geur van chocolade. Aan een toonbank van 10 meter zijn chocolatiers, baristas en ijsdames druk bezig met hun ambachtelijke specialiteiten. 

Zo maakt de chocolatier breekchocolade van 70% pure Saint-Domingue en gerookte amandelen, spatelt de dame van het ijs een mango-passie sorbetijs terwijl de barista bezig is met latte art voor een flat white, gemaakt van versgebrande bonen uit El Salvador. Alles wordt bereid in het zicht van de gast en dat is bijzonder. Het voelt een beetje buitenlands aan en je ervaart even een soort van vakantiegevoel....      

Na het ruiken en zien is het de hoogste tijd om zelf te proeven. Hop & Stork is meer dan een winkel. Het is ook een restaurant waar je lekker kunt ontspannen en genieten van diverse zoete en hartige producten, variërend van een patisserie tot een lunchgerecht met een knipoog naar chocolade. Als de barista aan tafel komt met een zilveren dienblad met daarop een chocolademousse, praline en cappuccino, dan is het echt even vakantie.

WETENSWAARDIGHEID
Wist u dat Zwitsers, Fransen en Belgen maar liefst 3 keer zo vaak een chocoladegenietmoment hebben als Nederlanders? Zij trakteren zichzelf op gemiddeld 12 kilo chocolade per jaar, terwijl Nederlanders zichzelf slechts
4 kilo per jaar gunnen. Hop & Stork is ontstaan vanuit het idee ons Nederlanders vaker zo’n genietmoment te laten ervaren. Niet alleen door chocolade te proeven, maar ook door te zien hoe chocolade met de hand wordt gemaakt en te ervaren wat de zwoele geur van chocolade met je doet.

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media