Met een vliegende start de Chinese markt op

17 juli

Met een vliegende start de Chinese markt op

Bent u een Haagse ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf en ziet u kansen in China? De gemeente Den Haag en The Hague Business Agency (THBA) ondersteunen 3 ondernemers op weg naar succesvol zakendoen in China. Bent u hierin geïnteresseerd? Meld u nu aan voor de pilot.

China heeft de op een na grootste economie ter wereld. China’s consumptie en daarmee import is de afgelopen jaren enorm gestegen. Er ligt een enorm potentieel voor Haagse mkb-ondernemers maar de Chinese markt betreden vergt een goede voorbereiding, kennis van cultuur, overheid en een netwerk. Daarom heeft de gemeente samen met THBA een pilot ontwikkeld waarbij 3 ondernemers intensief worden begeleid bij het succesvol betreden van de Chinese afzetmarkt. Onderdeel van de begeleiding is een bezoek aan de China International Import Expo (CIIE) in Shanghai. De ervaringen van de ondernemers worden gedeeld met Haagse bedrijven.

De gemeente Den Haag onderhoudt al decennia goede relaties met Chinese ondernemers in Nederland en China. Zakendoen in China is een kans voor Haagse ondernemers maar vergt een goede voorbereiding, kennis van cultuur, overheid en een netwerk. Wij willen gedreven mkb-ondernemers ondersteunen die kans te pakken en succesvol te zijn op de Chinese markt
Marijn Leijten – International Trade Officer – gemeente Den Haag

Bent u een Haagse ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf en ziet u kansen in China? De gemeente Den Haag en The Hague Business Agency (THBA) ondersteunen 3 ondernemers op weg naar succesvol zakendoen in China. 

Aanmelden pilot ‘begeleiding marktvergroting China’

Geïnteresseerde mkb-bedrijven die dit jaar nog succesvolle stappen richting China willen zetten of hun activiteiten richting China willen uitbreiden kunnen zich tot 15 augustus 13:00 uur aanmelden op de website van de gemeente Den Haag. Hier kunt u ook meer lezen over de inschrijving, de selectieprocedure en de eisen die aan deelnemers worden gesteld.

Over de pilot
China heeft de op een na grootste economie ter wereld. China’s consumptie en daarmee import is de afgelopen jaren enorm gestegen. Er ligt een enorm potentieel voor Haagse mkb-ondernemers maar de Chinese markt betreden vergt een goede voorbereiding, kennis van cultuur, overheid en een netwerk. Daarom heeft de gemeente samen met THBA een pilot ontwikkeld waarbij 3 ondernemers intensief worden begeleid bij het succesvol betreden van de Chinese afzetmarkt. Onderdeel van de begeleiding is een bezoek aan de China International Import Expo(CIIE) in Shanghai. De ervaringen van de ondernemers worden gedeeld met Haagse bedrijven.


Meer informatie
www.denhaag.nl/internationaalondernemen  

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media