Masterclass Luxury Shopping

16 april

Masterclass Luxury Shopping

Op 16 april volgden negen topstudenten van de opleiding Retail aan ROC Mondriaan de door Bureau Binnenstad en Haags Retailpunt gefaciliteerde masterclass Luxury Shopping. Door studiekennis samen te smelten met het verhaal en de ervaring van de binnenstadondernemer werden de studenten voorbereid op hun toekomst in de detailhandel.
 

Hoe zorg je voor een gastvrije klantbeleving? Met welke middelen creëeren ondernemers een luxeuze customer journey? Wat maakt een winkel nu écht exclusief? Op al deze vragen werd een deskundig antwoord gegeven waardoor iedere deelnemer een realisitisch beeld kreeg van het huidige werkveld waarin zij uiteindelijk aan de slag gaan. De hoeveelheid aan kennis en ervaring die is opgedaan in relatief korte tijd, laat zien dat 'het (werk)veld in gaan' een efficiënte tool is om theorie en praktijk samen te brengen.  

Alle ondernemingen die zijn bezocht liggen op de Luxury Route. Deze route loopt van Het Noordeinde naar de Hoogstraat en eindigt via De Passage op de Denneweg. De organisaties die zijn bezocht zijn: 

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media