Fietsenstalling, parkeergarage en bibliotheek op het Spui zaterdag 14 oktober gesloten

12 oktober

Fietsenstalling, parkeergarage en bibliotheek op het Spui zaterdag 14 oktober gesloten

Vanwege onderhoudswerkzaamheden is zaterdag 14 oktober de stroom van het stadhuis en de omliggende panden afgesloten. De elektrotechnische installatie wordt uitgeschakeld. Hierdoor zijn de bibliotheek (incl. VVV), de fietsenstalling en de parkeergarage onder het stadhuis niet toegankelijk voor publiek. Ook het stadhuis is gesloten, met uitzondering van het Atrium, dat tussen 12.00 en 17.00 uur wel geopend is voor bezoekers van de Nationale Archeologiedagen. De horecagelegenheden blijven geopend en zijn vanaf de buiteningangen bereikbaar.
 
Aan de elektrotechnische installaties in het Spui- en bibliotheekcomplex  wordt dit jaar grootschalig onderhoud uitgevoerd. Deze tienjaarlijkse onderhoudswerkzaamheden zijn noodzakelijk om de bedrijfszekerheid van alle elektrische installaties te kunnen blijven garanderen, en daarmee ook een veilige werkomgeving.
 
De werkzaamheden starten zaterdag 14 oktober om 07.00 uur en zullen zal tot middernacht duren. De parkeergarage en de fietsenstalling zijn vrijdagavond open volgens de normale openingstijden.
 
Voor bezoekers van de Nationale Archeologiedagen op zaterdag 14 oktober, van 12.00 tot 17.00 uur, is het Atrium wel geopend. Bezoekers kunnen via één deur bij de hoofdingang naar binnen. Op vrijdag 13 en zondag 15 oktober zijn de bibliotheek, fietsenstalling en de parkeergarage op de normale tijden geopend.

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media