Feestelijke opening Raamweg voor de buurt

7 september

Feestelijke opening Raamweg voor de buurt

U bent uitgenodigd voor de feestelijke heropening van de Raamweg op zaterdag 9 september . De Raamweg-Koningskade en Wassenaarseweg zijn sinds enige tijd na ingrijpend onderhoud weer open. Met een feestelijke lunch wil de gemeente Den Haag de buurtbewoners bedanken voor hun geduld.
 
Interview met wethouder
Het programma staat helemaal in het teken van de buurt, met kinderspelletjes, een miniracebaan en lekkere hapjes en drankjes. Om 12.00 uur blikt wethouder Tom de Bruijn kort terug op de voorspoedig verlopen werkzaamheden. Uiteraard heeft u de gelegenheid om na afloop de wethouder te spreken.

Over de werkzaamheden
De Raamweg-Koningskade, waar dagelijks zo'n 60.000 voertuigen overheen rijden, was sinds eind maart het toneel van ingrijpende werkzaamheden aan het riool. Ook de Zuid-Hollandlaan, Wassenaarseweg en Oostduinlaan hebben een opknapbeurt gekregen. Half augustus was het laatste deel van de werkzaamheden afgerond. Toen ging de Wassenaarseweg weer open voor verkeer, twee weken eerder dan gepland. De Raamweg was al half juni al heropend, een week eerder dan aangekondigd.
 
Praktische informatie
Datum: Zaterdag 9 september
Tijdstip: 11.00 - 14.00 uur
Locatie: Parkeerterrein Shell Groenhovenstraat
Handeling: Om 12.00 uur openingshandeling door wethouder Tom de Bruijn (Verkeer).

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media