Den Haag heeft een nieuw woordmerk

8 februari

Den Haag heeft een nieuw woordmerk

Alle bedrijven, instellingen en organisaties die meewerken aan het promoten van Den Haag kunnen het woordmerk gebruiken. In het woordmerk staat de naam van de stad centraal.

Hoe u het woordmerk kunt gebruiken staat in het online Merkboek Den Haag. In dit boek staan teksten, foto’s, films, feiten en cijfers. Haagse bedrijven, instellingen en organisaties kunnen hiervan rechtenvrij gebruik maken. 
Kijk voor meer informatie op www.merkdenhaag.nl 

Ontwerp woordmerk
Negen grafisch ontwerpers hebben samengewerkt in een ontwerpcollectief. Ze zijn alle 9 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK).  De ontwerpers hebben zich laten inspireren door de bekendheid van Den Haag als internationale stad van vrede en recht en door de ligging aan zee. Ook hebben ze erop gelet dat het woordmerk eenvoudig in gebruik is en verschillende doelgroepen aanspreekt. De uiteindelijke versie is gekozen door een selectiecommissie met vertegenwoordigers vanuit toerisme, onderwijs, woonsector en bedrijfsleven.

De ontwerpers zijn: Dayna Casey, Rogier Rosema, Annebel Schipper, Inês da Costa, Menno de Bruijn, Floris Schrama, Eveline Veldt, Theo-Bert Pot, Joost Dekker.

Kijk op https://vimeo.com/153745177

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media