City Hosts verwelkomen Haags binnenstadbezoek.

6 april

City Hosts verwelkomen Haags binnenstadbezoek.

De bekende City Hosts van de Ambassade van Den Haag in de appelgroene jasjes zijn de komende maanden weer volop zichtbaar in de Haagse binnenstad. Het belangrijkste doel van de City Hosts is om de bezoekers van Den Haag een 9+ gastvrijheidsbeleving te laten ervaren. Dat doen zij door de bezoekers te begroeten en van benodigde informatie te voorzien.  

In samenwerking met Bureau Binnenstad is ervoor gekozen om de City Hosts in de  winkelstraten als gastheren en –vrouwen van de binnenstad in te zetten. Dit in aanvulling op de locaties waar zich veel toeristen bevinden.  

Vorig jaar is al gekozen voor deze succesvolle aanpak en die wordt dit jaar voortgezet. Naast hun gastvrije rol treden de City Hosts in de binnenstad ook op als ‘hoeders’ van de openbare ruimte. D.w.z. zij melden actief onveilige of ongewenste situaties bij politie of openbare werken. Bureau Binnenstad is erg ingenomen met de plezierige samenwerking met de Ambassade van Den Haag en de inspanning van de vele gastvrije City Hosts.

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media