Binnenstadborrel 24 september

24 september

Binnenstadborrel 24 september

De Binnenstad Nazomerborrel vond op dinsdag 24 september plaats in restaurant The Living Room van het Babylon Hotel Den Haag. Vanuit deze locatie hadden de gasten een mooi zicht op de ontwikkelingen aan het Koningin Julianaplein en een betoverend uitzicht op het Haagse bos.

Ad Dekkers, directeur van Bureau Binnenstad gaf een overzicht van de ontwikkelingen in de Haagse binnenstad en gaf aan dat er een nieuw samenwerkingsverband van de ondernemers van de binnenstad op stapel staat. Daarover zal op een later moment meer duidelijkheid komen. Ad Dekkers gaf een doorkijk naar de uitdagingen en kansen voor de binnenstad. Het samenwerkingsverband zoals de publiek private samenwerking in de Haagse binnenstad en die binnen de diverse private partijen zijn volgens Ad essentieel om de binnenstad verder te brengen. Hij is dan ook trots hierop en het is een voorbeeld voor vele andere steden.

Charlene van Domburg Scipio, sales manager van het Babylon Hotel Den Haag gaf een korte presentatie. Zij besprak daarbij o.a. het recent geïntroduceerde ‘Dutch Cuisine’ concept. Het Babylon Hotel wil bijdragen aan een beter milieu en doet dit o.a. door zoveel mogelijk lokale en regionale producten op de menukaart te zetten.

In een zeer geanimeerde stemming werd daarna volop genetwerkt.  Bijgaand enige foto’s van het geslaagde evenement, met dank aan Paul Lunenburg, onze fotograaf.

 

Foto's: Paul Lunenberg 

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media