Biesieklette Loyalty Card wint eerste Smart Hospitality Challenge

11 juli

Biesieklette Loyalty Card wint eerste Smart Hospitality Challenge

Biesieklette Loyalty Card heeft de eerste editie van de Smart Hospitality Challenge gewonnen. Dit concept biedt volgens de jury uitkomst voor het fietsenstallingsprobleem in de binnenstad en werkt de bereikbaarheid en gastvrijheid in de hand door samen op te trekken met lokale ondernemers. Aan de hand van deze Haagse challenge zijn deelnemers, waaronder ondernemers, studenten en andere creatievelingen met hart voor de stad, uitgedaagd om een innovatief serviceconcept te ontwikkelen voor hospitality centra in de binnenstad van Den Haag. In totaal hebben 16 deelnemers in vier bootcampdagen hun ideeën vertaald naar zeven uiteenlopende concepten. Deze concepten zijn 06 juli beoordeeld tijdens de zogeheten Demo Day waarna de winnaar werd bekendgemaakt door wethouder Boudewijn Revis. Biesieklette Loyalty Card krijgt de komende tijd ondersteuning in exploitatie, marketing en uitvoering. De Smart Hospitality Challenge is een initiatief van Smart Shopping (onderdeel van het Haags Retailpunt) en Stichting Binnenstad Den Haag. 

Haags wethouder Boudewijn Revis zegt over het winnende concept: “De Biesieklette Loyalty Card is een terechte winnaar en draagt niet alleen bij aan de gastvrijheid van de binnenstad, maar ook aan het aantrekkelijk houden van de openbare ruimte. Het concept heeft een sterke focus en is zeer goed uitvoerbaar. De rol van Biesieklette in Den Haag wordt hiermee nog belangrijker.”

Over de Smart Hospitality Challenge
De Smart Hospitality Challenge is een initiatief van het programma Smart Shopping en Stichting Binnenstad en werd begeleid door Outside Inc. De afgelopen weken hebben de deelnemers aan de Smart Hospitality Challenge zich gebogen over de vraag hoe de gastvrijheid in de stad verhoogd kan worden door hospitality centra op openbare plekken in de stad te creëren. Op woensdag 6 juli werden de concepten gedemonstreerd tijdens de speciale Demo Day waarna Biesieklette Loyalty Card als winnend concept werd gekozen door de jury.

Over Smart Shopping
Smart Shopping is een werkveld van het Haags Retailpunt en richt zich op het versterken van winkelgebieden aan de hand van innovatie en het omarmen van nieuwe technieken. Hierbij staat SMART niet alleen voor ‘slim’, maar ook voor Service, Makkelijk, Aantrekkelijk, Relevant en Toegankelijk. Oftewel, samen met (collectieve) retailers en professionals aan de hand van slimme en praktische tools optimaal inspelen op de veranderende wensen en behoeften van de consument. Voor meer informatie zie www.haagsretailpunt.nl

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Houtstraat 26
2511 CW Den Haag
Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

Nieuwsbrief

Social Media