Haagse Binnenstad in Bedrijf

Binnenstad in Bedrijf
Een uniek samenwerkingsverband middenin het Haagse stadshart. Maak kennis met Binnenstad in Bedrijf (BiB). De missie van BiB is het centrum van Den Haag op de kaart te zetten als één van de meest aantrekkelijke en economisch renderende binnensteden in Nederland. Waar mensen vanuit en buiten Den Haag willen winkelen, ondernemen, werken, wonen en recreëren.

Digitale start 
De intrede van Corona midden maart 2019 zorgden voor een versnelde start van digitale bijeenkomsten waarbij voorzitters van de Haagse binnenstad bijeenkwamen. Diverse thema’s werden besproken, gedachtes en ervaringen uitgewisseld om zo gezamenlijk een voorzichtig oog op de toekomst te richten.  Wat is de stand van zaken met betrekking tot de ruimte voor de horeca? Hoe wordt crowd management in de winkelstraten gefaciliteerd? Waar kan ik als ondernemer terecht met mijn vraag? Drie voorbeeldvragen waar BiB een antwoord op fomuleert.
Afgesproken is dat de gemeente en Binnenstad in Bedrijf actief zullen samenwerken. Dit resulteert in het aanschuiven van wethouders aan de 'digitale tafel.' Door deze unieke samenwerking draagt iedere belanghebbende zijn steentje bij aan het gezamenlijk doel: de Haagse binnenstad door deze lastige tijd heen loodsen. 

Een bedrijfsmatige aanpak kan dit loket realiseren. De deelnemende organisaties hebben een gezamenlijk doel en werken samen in en aan De Haagse Binnenstad als bedrijf, de gekozen werktitel. De behoefte van de ondernemer staat daarbij centraal. Dit komt de wens tot professionalisering ten goede. En is het duidelijk voor het bedrijfsleven waar zij moeten lijn.

Heeft u vragen die met uw bedrijf in de binnenstad te maken hebben?
Wilt u als ondernemer zorgen voor een nog veiligere en mooiere binnenstad? Heeft u suggesties voor activiteiten? Of zoekt u een locatie voor uw bestuursvergadering?
Het servicepunt van Binnenstad in Bedrijf verwijst u door naar de desbetreffende partij. Hierdoor bereikt u direct de juiste organisatie en is het antwoord op uw vraag binnen handbereik. 

• Voor evenementen en marketingvraagstukken: Marketing Haagse Binnenstad
• Voor het aanvragen van vergunningen: Gemeente Den Haag
• Voor culturele fondsaanvragen: Cultuurfondsen
• Voor het maken van een afspraak met Binnenstad in Bedrijf: klik hier

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media