Binnenstadborrel @ Haagse Hogeschool

Op 13 oktober 2015 was de binnenstadborrel te gast bij de Haagse Hogeschool. 

De school, gebouwd in 1987, is vernieuwd en 31 augustus 2015 heeft Koning Willem-Alexander het hogeschooljaar 2015/2016 geopend. Met 25.200 studenten en 2000 medewerkers is de hogeschool een wereld op zich. Verbindingen leggen en met een open blik de wereld inkijken zijn belangrijke thema’s voor de school. Verder draait het op De Haagse Hogeschool natuurlijk om nadenken en om kennis vergaren. Leonard Geluk, voorzitter van het College van Bestuur, vertelde hier meer over.   

Nadenken, kennis vergaren én kennis delen had eerder op de middag plaatsgevonden in de Workshop ‘Beste Binnenstad op weg naar 2020; samenwerken aan de Haagse binnenstad’. In deze workshop, georganiseerd door Bureau Binnenstad namens de samenwerkende partijen in de Haagse binnenstad, is met stakeholders nagedacht over diverse onderwerpen. Tijdens de Binnenstadborrel zijn de uitkomsten van de workshop gedeeld met de aanwezigen.

De onderwijssector is voor Den Haag belangrijk. Het versterken van de kenniseconomie is essentieel in de transitie van de Haagse economie. Den Haag wordt steeds meer een studentenstad. Zo huisvest de stad een groeiend aantal HBO-instellingen en academische opleidingen, en komen er ieder jaar ook meer studenten wonen in Den Haag. Een goede ontwikkeling, want studenten geven kleur aan de stad van Vrede en Recht.

 

 

 

 

Vraag, opmerking of suggestie?

Neem gerust contact met ons op.

Lange Voorhout 15

2514 EA Den Haag

 


Telefoon: 06-21 17 52 31
E-mail: info@binnenstad-denhaag.nl

Privacy Statement

KvK 41157470

Nieuwsbrief

Social Media